Over Medidax

Vanuit een jarenlange ervaring met het organiseren en bijwonen van scholingen voor eerste- en tweedelijns zorg is het idee ontstaan om een scholingsorganisatie voor de zorg op te zetten. Een scholingsorganisatie die zich niet alleen richt op medisch inhoudelijke scholingen, maar ook op het aanbieden van scholingen die zich richten op algemene professionele vaardigheden. Dit in eerste instantie vooral met online on demand trainingen en webinars. Ontwikkeld en gegeven door ervaren, bevlogen, professionals uit de praktijk in samenwerking met een onderwijskundige en PAO Psychologie.

Waarom zijn professionele vaardigheden zo belangrijk?

Patiënten worden steeds mondiger, zoeken steeds meer op Google voor ze naar een zorgverlener stappen. Praktijken worden steeds groter en zijn meer grote bedrijven dan slechts een enkele zorgverlener in een eigen praktijk, met slechts een paar medewerkers. Hierdoor zijn er andere vaardigheden nodig om samen te werken met de verschillende mensen in de verschillende disciplines. Medidax biedt kwalitatief goede scholingen om dit veranderende landschap te kunnen bijbenen en aan je professionele vaardigheden te werken. Medidax biedt deze scholingen effectief online en on demand aan.

On demand scholing is een veel gevraagde vorm van scholing

In een postpandemische wereld, waarin we gewend zijn geraakt om veel meer op afstand te werken, blijkt dat er naast traditionele fysieke scholingsmethoden behoefte is aan een volledig online optie. Een optie waarbij je zelf kan bepalen waar en wanneer je de scholing volgt. Wat maakt online scholing nu zo voordelig?

Online scholing stelt je in staat te leren op een manier die voor jou geoptimaliseerd is - op een tijd, tempo en plaats naar keuze.

On demand online scholing stelt je in staat te leren op een manier die voor jou geoptimaliseerd is – op een tijd, tempo en plaats naar keuze.

Met on-demand scholing kan je direct wanneer je informatie nodig hebt, in jouw informatiebehoefte voorzien. Je kan de nieuw opgedane kennis direct toepassen. Dit vergroot de impact, want het is bekend dat mensen veel meer van wat geleerd wordt onthouden, wanneer het meteen wordt toegepast. Bij de meer conventionele scholingsmethoden heeft de spreker of instructeur bijna volledige autoriteit om het tempo, het tijdstip en de plek waar de scholing gehouden wordt te bepalen. Bij online scholing kan de cursist dit helemaal zelf bepalen. Deelnemers aan de online scholingen van Medidax hebben toegang tot het voor hen relevante lesmateriaal wanneer zij dit willen en nodig hebben. Medidax maakt gebruik van de huidige tijdsgeest en technologische vooruitgang en biedt scholing die voldoet aan de nieuwe behoeften van moderne professionals.

Dat wil zeggen – het is hapklaar, relevant en actueel. Het creëert gemak en flexibiliteit die jou als zorgprofessional het beste ondersteunt bij het verwerven van nieuwe kennis en vaardigheden.

Wil je graag een training volgen maar weet je niet welke?