Voorwaarden

 

Webinar of online training


 

Na betaling van een webinar of 100% online training heeft de cursist geen recht op teruggave van de cursuskosten. Voor een 100% online training of webinar is Medidax tevens verplicht om btw in rekening te brengen

 

Factuur


 

Je kunt de cursuskosten direct bij inschrijving betalen via Ideal. In de online leeromgeving vind je jouw factuur.


Annuleren


Annulering van de aangeschaft online cursus is niet mogelijk.
Accreditaties


 

Medidax streeft ernaar om de status en het aantal punten van de verschillende accrediterende beroepsverenigingen zo accuraat mogelijk op de website te vermelden. Er kunnen echter geen rechten aan worden ontleend en we verwijzen je altijd naar PE-online of ander relevant platform voor de actuele status van de accreditatie-aanvraag en het aantal verstrekte accreditatiepunten.

 

Privacy


 

Bij Medidax staat kwaliteit en professionaliteit van de dienstverlening hoog in het vaandel. Een belangrijk onderdeel van deze kwaliteit is een zorgvuldige en vertrouwelijke verwerking van jouw persoonsgegevens conform de geldende privacy wetgeving. Medidax verwerkt jouw gegevens daarom met zorg. Hoe wij dit doen kun je lezen in onze privacyverklaring.

 

Klachtenregeling


 

Medidax wil graag dat je tevreden bent met de dienstverlening. Helaas kunnen misverstanden ontstaan of fouten gemaakt worden. Ben je ontevreden? Dan lossen wij dit graag zo snel en goed mogelijk op. Je kunt je klacht telefonisch of via e-mail melden via onze contactgegevens.

 

Eigendomsrecht en copyright

 


Het eigendomsrecht van de gebruikte materialen door de docent (zoals het draaiboek en hand-outs) ligt bij PAO Psychologie. Alle intellectuele eigendomsrechten waaronder het auteursrecht en eventuele licenties van de artikelen en het cursusmateriaal berusten bij PAO Psychologie. Copyright van de artikelen ligt bij de uitgeverij en/of auteur.

 

Certificaat

 


In de online leeromgeving wordt jouw deelname en voortang bijgehouden. Je ontvangt een certificaat met eventuele accreditatiepunten wanneer je actief hebt deelgenomen aan de cursus en een voldoende beoordeling hebt behaald voor de toetsing.